tips till nyår!

Röda läppar:
Först ska du skrubba läpparna från döda hudceller så att du inte får torra flagor. Måla sedan med en läpppenna som är röd( om du vill ha den färgen) på konturen av läpparna. Fyll sedan i hela läpparna med pennan. Vill du ha matta läppar så är du klar där! Går även super att ha på lite lypsyl för att inte få det lika tort. Om du vill ha en förstorande effekt så kan du måla med vit kaval penna på mitten av under- och överläppen. För extra plut och glans så tar du på lite läppglans över!

Guldiga ögon;
Lägg en guldig metallisk skugga på mitten av ögonlocket. Ta sedan en lite mer bronzig nyans och lägg på yttre delen intill men spara lite av yttre ögonlocket! Lägg sen en mörkare bronzig skugga på yttre ögonlocket och in i ytterdelen av globlinjen. Ta en pensel av det mjukare slaget och sudda ut lite på kanterna så det inte blir så starka övergångar! Ta sen på eyeliner med en liten båge i ytterkanten. Sen lite mascara och då är du klar!

Lysteri huden;
Det ända du behöver göra är att blanda in en skimrig kräm med din foundation när du tar på! Inte i hela ansiktet utan på näsryggen, kindbenen, ovanför ögonbrynen, lite på hakan och över överläppen! För att få fram kindbenen ännu mer kan du ta lite highlighter på kindbenen högst upp där håret börjar. Då lyfts ansiktet uppåt.

Godnatt!/j


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0