GOTT NYTT ÅR!



Ha en super bra kväll och natt allihopa! Gott nytt år! /j


Svar!

Hanna om Nyårs skor!:
Vad har ni båda för nyårsplaner? & vad ska ni ha på er? Visa gärna

Visst kan vi visa det! Men ingen av oss kommer nog hinna idag, kan lägga upp imorgon elr dagen efter det. Både jag och miccis ska först träffas hos anna och äta middag med underbara tjejer. Sen ska vi dra ut nånstans! puss julia

Nyårs skor!

De här snyggsnygga skorna fick jag av min bästa vän när hon kom hem från Dubai! Älskar de! Tack Aramis du är bäst <3 så de kör jag på på nyår, får hoppas att vi inte kommer gå så mycket haha. Puss julia


tips till nyår!

Röda läppar:
Först ska du skrubba läpparna från döda hudceller så att du inte får torra flagor. Måla sedan med en läpppenna som är röd( om du vill ha den färgen) på konturen av läpparna. Fyll sedan i hela läpparna med pennan. Vill du ha matta läppar så är du klar där! Går även super att ha på lite lypsyl för att inte få det lika tort. Om du vill ha en förstorande effekt så kan du måla med vit kaval penna på mitten av under- och överläppen. För extra plut och glans så tar du på lite läppglans över!

Guldiga ögon;
Lägg en guldig metallisk skugga på mitten av ögonlocket. Ta sedan en lite mer bronzig nyans och lägg på yttre delen intill men spara lite av yttre ögonlocket! Lägg sen en mörkare bronzig skugga på yttre ögonlocket och in i ytterdelen av globlinjen. Ta en pensel av det mjukare slaget och sudda ut lite på kanterna så det inte blir så starka övergångar! Ta sen på eyeliner med en liten båge i ytterkanten. Sen lite mascara och då är du klar!

Lysteri huden;
Det ända du behöver göra är att blanda in en skimrig kräm med din foundation när du tar på! Inte i hela ansiktet utan på näsryggen, kindbenen, ovanför ögonbrynen, lite på hakan och över överläppen! För att få fram kindbenen ännu mer kan du ta lite highlighter på kindbenen högst upp där håret börjar. Då lyfts ansiktet uppåt.

Godnatt!/j


You could try, but never stop me.

Idag spenderades dagen i stockholm med Viktoria och hennes syster Johanna.
Hittade bara två saker och den ena vill jag lämna tillbaka. Men köpte den på Topshop så måste åka tillbaka och byta i sånafall.. Annars har dagen varit bra, får se om jag sover hos Viktoria i natt eller hemma.
Värdelöst inlägg, men men. Puss miccis.


Bild från igår på mig och min söta kusin.

Too faced lip injection extreme

Beställde jag nyss. Finns så himla många olika lip plumpers så var svårt att bestämma men den här ska tydligen vara bra på långsikt! Kan låta er veta när jag vet hur det funkar. Bra plut till nyår! puss j


the thing that i need the most

Hejsan finisar! Kom precis hem från stockholm och attans så ont i fötterna jag har. Valde inte helt praktiska skor om man säger så. Kvällen består av först lite kvällsmat eller middag eller vad man kallar det och sen ska vi försöka hitta nån bra film att titta på! Som ni såg i inlägget under så hittade jag lite saker i affärerna, alla pengar slut nu nästan haha. Men nu ropar mamma att det är mat, så hörs senare! puss julia


Inköp| stockholm


Läppstift; Urban outfitters


Linne; Zara


Tröja; Zara


Topshop



puss j


All the world will be yoyr enemy and when ever theycatch you, they will kill you







ska lägga mig nu för att ta tåget så tidigt det går imorgon, för då blir det nämligen shopping i stockholm med familjen! ha det bra, puss j


Mina julklappar

Hemma igen! Riktigt skönt. Precis ätit lite julmat som var kvar haha framför tvn med familjen. Lite charmigt på sitt sätt ändå. Nu håller jag på att strukturera upp min garderob lite som var heelt kaos. Det börjar arta sig lite nu! Vid nio blir det morden i midsummer, riktig tradition och ett väldigt bra program! Tänkte visa er lite jag fick i julklapp bara, så här har ni det.  puss j













Bild 1/ Trosa hm, bh lindex/
Bild 2/ Två böcker och en skiva
Bild 3/ Lancôme hypnose doll eyes mascara, eyeliner, mascaraborttag/ shower cream bodyshop/ lipbalm the body shop
Bild 4/ Christina aguilera parfym royal desire+ bodylotion och väska/ dkny golden delicious+ bodylotion
Bild 5/ Armband snö of sweden/ halsband
Bild 6/ Två tidningar+ premunation på veckorevyn+ nagellack då
Bild 6/ presentkort på topshop+pengar
Bild 7/ ett genomskingligt skal eftersom mitt gamla blev så repigt+ ett beige burburry skal som är beställt men inte kommit fram än haha!
Bild 7/ Jätte skön svart kofta i lite kortare variant med fyra fickor i fram, behövs verkligen för jag har lyckats tappa bort alla mina svarta, braa
Bild 8/ Mysdress från hm, så himla sköna och även snygga tycker jag!
Bild 9/ The bodyshop produkter
Bild 10/ berlockarmband+ berlocker!
Sen så fick jag min iphone och spa i lite förjulklapp också så supernöjd!


I heard you liked the wild ones

Hello. Vaknade nyss, planerna för idag verkar vara att träffa Viktoria & Isabelle.
Blir nice att träffa mina pärlor, ska gå upp nu och äta frukost, fixa mig så dom kan komma snart. Eller om vi är hos någon av dom. Haha vilka problem. Vi hörs iallafall senare! Puss m.



Julafton/mobilblogg

God jul allihopa! Fast kanske lite sent för det nu, men har haft så himla mycket. Tänkte göra ett lite ordentligt inlägg med mina julklappar och så imorgon eller iövermorgon för är hos min mormor och morfar nu. Har iaf haft en jäkligt bra julafton, varit med de mest underbara släkt ätit god mat och framförallt jätte nöjd med mina julklappar! Synd med snön bara.. Hoppas ni har haft en riktigt Gun julafton också :) men tänkte nästan ta och släcka ner nu, har lite ont i huvudet så blir bäst så. Ha det bra! Puss j


Dubstep live

Damn, kolla va grym dubstep är live. Sjukt fan, kolla hans fingrar!? Orkar se hela kolla typ vid 1.30. Helt sjukt.. Om ni inte vet vem de är så har han gjort tex. Ghosts n Stuff med Deadmau5! :)

Tonight your falling in love

Det här var en bra jul. Jag har världens finaste och bästa föräldrar någonsin.
Fick pengar, presentkort, 2 st One piece, ny säng, smink, armband & örhängen från Snö of sweden, kläder och så.
Är super nöjd med det, nu vilar jag upp inför att resten av släkten ska komma i övermorgon.
Fick reda på att kusinerna ska vara här i tre dagar, jag kommer inte överleva.
Jaja, nu ska jag fortsätta kolla på Harry Potter. Hoppas ni har haft en jätte bra jul! Puss miccis.



They say talk is cheap. I guess that's why I bought every word you said.

Börjar med att säga God jul till er mina fina!
Nu är farmor och farfar här och vi har precis ätit lite jul-lunch. Ska kolla på kalle anka och ha lite mysigt. Sen ska vi öppna deras julklappar. Och sen i kväll ska det bara vara jag mamma och pappa.
På annandagen blir det nya tag igen, för då kommer hela mammas släkt. Inklusive små kusinerna, betyder alltså att det blir kaos här hemma haha. Men det ska bli kul att träffa dom!
Imorse gick jag över till Gabbis & Evelina och gav dom deras julklappar. Fick bland annat en jätte fin tröja och bronzing puder från body shop av dom! Har också hunnit med att köpa sista julklappen till mamma idag hehe. Men nu ska jag umgås lite med familjen, vi hörs senare! Puss miccis.




I need you so much closer

Såhär ser det ut hemma hos mig nu. Sitter och kollar på bingolotto med familjen haha, men nu ska jag ta en liten paus och träffa Evelina och ta en liten promenad. Önskar bara att de var lite snö ute.. Puss miccis.

Im bulletproof, nothing to lose. fire away.

Det är cirka 5 timmar kvar tills julafton infaller. Och jag har gjort julgodis med mamma. Julpyntat och köpt alla julklappar, nästan iallafall har en kvar! Ska nu försöka få tiden att gå, och ta kort på allt och visa er. Haha som om ni bryr er. Ska också hälsa från Julia att hon inte har tid att blogga förens efter julafton. Så ni får stå ut med bara mig ett tag ;) /miccis.

Never mind i find someone like you

Idag vaknade jag runt halv ett. Fixade lite här hemma och åkte till Gränby. Köpte julklappar till Evelina & Gabbis. Jag är alltid ute i sista sekunden.. Men men nu är de gjort iallafall, skönt! Så nu ska jag slå in dom och sen städa rummet lite. Vi hörs sen! Puss miccis.
Saknade sofia 

Abduction

Har precis kollat klart på Abduction. Rekomenderar den filmen starkt! Har inte så mycket att säga ska nog gå och lägga mig nu. Vi hörs imorgon, pusss miccis.

Svar på kommentar!

Fick en fråga om vi kunde skriva vad vi fick för betyg i alla ämnen.
Här är mina iallafall:
Bild - VG
Biologi - VG
Engelska - VG
Fysik - G
Geografi - MVG
Hk - VG
Historia - MVG
Idrott - VG
Kemi - G
Matte - G
Musik - VG
Religion - MVG
Samhälle - MVG
Slöjd - VG
Spanska - VG
Teknik - VG
Är rätt nöjd, vet att jag kan höja flera stycken om jag bara vill själv till nästa år så det är nog lugnt! :)
Får bara hoppas bara på att antagningspoängen inte är jätte höga.. /miccis.

Lyssna

Den här spelas om och om här hemma hos mig just nu.
Det är min fina vän ida som sjunger sin egenskriva låt, och hon är något otroligt duktig.
Berör verkligen, du är bäst idooo. /miccis 

Älskar dig även fast jag blir förstörd

Hej, för någon timma sen kom jag hem ifrån lyckad dag med Viktoria & Emily.
Vi möttes på stan vid två och drog oss mot Årummet för fika. Längesen vi träffade Emily så fanns mycket att prata om. Hon är nästan lite för bra hon. Där satt vi iallafall tills klockan började närma sig fem och då fick jag och viktoria skjuss hem. Har precis ätit och nu ska vi klä granen hehe. Hoppas på lite extra snö till julafton gör jag också. Puss miccis.

We just like to party

Hello, gårdagen spenderades i Kivsta med massor av fint folk. Vid två begav vi oss hem, viktoria till sig & jag och evelina slutade tillsist hemma hos mig. Vaknade halv tio av hennes alarm för att hon skulle upp och jobba. Efter hon åkt gick jag tillbaka och la mig. Så gick upp för någon timme sen. Planerna för dagen ser ljusa ut, blir att dra med mig Viktoria för att träffa fina Emily. Ha det bra, puss miccis.

Vill höra samma sång, gång på gång.

För övrigt har jag suttit i fyra timmar hos frisören i hopp om att bli blond igen. Gick vell sisådär. Ska tillbaka och lägga i ljusare slingor igen men ska vänta lite så det inte blir så slitet! Sen gick jag runt på Gränby lite för mig själv och köpte julklappar, kan inte förstå att de är julafton på Lördag! 4 dagar lixom. December har verkligen gått jätte fort. Juste, måste också säga grattis på födelsedagen till min fina vänn tove. Du är världens finaste vän, alltid glad och det är typ du som får mig att överleva dagarna i skolan den.. ;) Love you. /m.

Freebra/ mobilblogg

Elr äh skitsamma när jag ändå håller på så kan jag visa vad jag köpte idag nät jag gick ner på stan med de fina tjejerna Elina, Carro och Cissi. Köpte nämligen freebra (bh utan band) som jag Måste ha under min nyårsklänning. Provade den snabbt nyss och faktisk så satt den väldigt bra det trodde jag inte! Skit smart när man vill ha vad dom
Helst med öppen rygg så rekommenderas starkt! Köpte även lite julklappar osv har det mesta köpt nu, suuper. Nu ska ja upp, puss j


Hittas på bl.a. Twilfit för 299 kr


Kort paus

Hinner inte blogga just nu har lite grejer att fixa med men får se när jag börjar igen, om nån dag antagligen nog redan imorgon om
Ja orkar. Juldans imorgon! Ha det bra, puss Julia


20-12-2011

nu är jag back on track. Stressig dag men allt gick bra tillslut iallafall!
För ett tag sedan på börjades lite jul bak med mamsen, dock hatar jag att baka så drog mig ur rätt fort.
Sen när hon var klar tyckte jag det skulle vara mysigt att julpynta här hemma. Sagt och gjort på börjades det också. Orkade inprincip sätta upp en liten julstjärna i mitt fönster innan jag tröttnade på det också.
Men där hänger den nu iallafall. Rätt fint. /mHej,

Välj dina val själv, men tänk efter före

Nej nu gör jag ett lite seriösare inlägg. Ska snart sätta mig i bilen påväg mot ingenstans, nämligen miccis hus hahah. Nej då men ska iaf åka till micci alldeles snart och fixa och sånt! Kommer vara med henne hela kvällen med lite olika saker inplanerat så kommer inte hinna blogga nått mer förren kanske ikväll. Ska upp tidigt imorgon igen så ja vad ska jag säga, ska vara hemma och inte göra nått speciellt. Men hoppas ni får en riktigt bra (bäst) lördagskväll! puss j 


kom hem


DAGENS INKÖP


ÄNTLIGEN!! :D xD

/j


You better lose yourself in the music, the moment

Hello. Vaknade runt nio, gick över till evelina och fixade det sista tills imorgon. Sen hem igen slog in lite julklappar och städade rummet. Skönt att ha de gjort. Nu ska jag skriva biologi uppsats och musik. Skutit upp det hela veckan. Och nu måste det bli gjort bara. Sen så kommer Julia hit. Det blir bra, hon är bra.

Julmiddag

Om ca tre timmar så sitter jag på julmiddag, kom på att det var den andra, inte första. Om skolan räknas hihi. Iaf, Julen ♥ Så ska väl fixa lite till det snart. Skolan blev lite annorlunda men bra. 9ans kulturklass visade en teater de gjort, den var faktiskt riktigt super bra den! Just nu sitter jag och äter sånt jag egentligen inte borde käka nu, så ska sluta så jag blir hungrig till sen. Har lyckats fixa klänningen till dansen ganska bra nu, skönt! Kommer inte hinna blogga mer idag tror jag, men ni får ha en riktigt bra fredagskväll! puss j



Linne/ Bikbok Kofta/ Filippa K Halsband/ begagnat Jeans/ Dr Denim


Allt handlar om dig

Hej! Börjar med att säga förlåt för vi uppdaterar så himla dåligt! Men hela veckan har varit mycket i skolan och så har de hänt massa andra saker. Ja ni fattar, man har inte alltid tid till allt! Vi två kommer också ha sjukt mycke att göra i helgen så förvänta er inte så mycket då heller.. Men på måndag lovar vi att uppdatera riktigt bra igen! Hoppas vi hinner fixa ny grader tills då också!

Annars så har min dag bestått utav att jag åkte och tränade, har pluggat lite matte (thats a lie..) varit hos Evelina.
Imorgon är de somsagt matte prov, kommer inte gå bra alls känns det som. Önska mig lycka till lär behöva det!
Puss miccis.


Busy

Hinner inte uppdatera idag, har varit för upptagen. Hörs troligtvis imorn finisar! Ha det bra, puss julia


DAGENS


/J


Last christmas

Kom precis innanför dörren efter att ha varit på stan. Eller precis och precis, men nyss iaf, har hunnit slängt i mig lite mat också. Åkte hem en stund innan skolan innan jag träffade miccis på stan för att köpa det sista. Riktigt bra hade vi det som alltid! Fick med mig lite ringar, ett armband, ett band och en lite present till aramis hem. Ganska nöjd faktikst. Ska ner och försöka sy ett par byxor tills på söndag nu, inte en en sekunds vila haha. puss julia


ringar; kappahl

Armband; Glitter

Band; Olssons tyger


The hope us we have so much to feel good about

Godmorgon, sitter på bussen till skolan nu! Idag ska jag träffa Julia och sen åka med pappa och fixa lite saker. Inte så mycket att säga direkt, vi hörs under dagen! Puss miccis.


Darkness follows you, but atleast your in front of it.

Förra året den här dagen, kunde jag knappt komma till skolan för de var så mycket snö. Idag, var de inte en enda snöflinga. Lite tråkigt eftersom de var lucia och allt.. Men men, imorse kollade jag på luciatåget på tvn lite snabbt, så fina! Sen skola, även där var det ett litet lucia tåg de skrapat ihop. Mycket duktiga var dom också! Resten av dagen hade vi lektioner som vanligt. Tog dock en liten paus och käkade på ett cafe med bästa viktoria & sofia. Mysigt var det, han också boka tid hos frisören. Nu ska jag bli blond igen! Eller mörkbrunt? Beslutsångest..
Har pluggat hela kvällen, ska kolla på film nu. Hörs imorgon, puss miccis.
Vi som inte fick vara med i lucia tåget..

Spring 2012 |RTW|

// Vera Wang Marc by marc jacobs jil sander alexander wang miu miu acne cloé //




puss julia


svar!

Anonym om Clutch:
varifrån är dom två översta ? :)

Svar: De kommer från friis & company från bubbleroom! Kram :)


LUCIADAGEN

Idag var det luciadagen då, tiden går fort! Var och kollade på vårat fina luciatåg i skolan, så himla bra. Lite annorlunda mat också, nämligen risgrynsgröt. Ännu mer jul. Efter skolan så åkte jag ner på stan och träffade elvis istället för imorgon så träffar jag miccis då istället! Hon är bara så himla underbar, elvis, hon är bäst. Så hon gjorde den här trista dagen väldigt mycket bättre. Vi hann även planera lite nyår och så! Fick även med mig en klänning hem jag nog ska ha på juldansen. Ska snart ner och kolla på deckare och i pauserna plugga lite french. Hörs senare, ha en bra kväll allihopa! puss j


Dagnes; Skjorta miss selfridges (london)




dagens inköp, klänning; Bikbok ska dock ha ett band i midjan, annars är den för lång!


En million nollor, tillsammans kan dom aldrig bli en.

Hej, datorn vill inte samarbeta.. Dagen har varit rätt skön endå för att vara måndag. Flöt på bra och när jag kom hem så började jag skriva på uppsatserna. Driver haha klart jag inte gjorde, kollade på love actually.. så nu sitter jag här och har inte börjat på två uppsatser som måste vara inne imorgon på morgonen för dom sätter betygen då. Orkar inte att jag alltid ska va ute i sista minuten. Får börja med den där skiten nu. Imorgon blir bättre, först träffa Julia och sen träna! Puss miccis.


ONT BARA MAN SER DET





/J


You feel when it's right baby

Behöver inte berätta om dagen, var väl som alla andra måndagar. Kan tillägga att alla dagar ungefär är likadana haha. Börjar iaf få en liten julstämning av alla jullåtar jag lyssnar på. Det är bra. Imorgon ska jag ner och träffa miccis på stan för att handlan det sista. Onsdag blir det nog en träff med elvispelvis, så himla länge sen, åh saknar henne! Lite andra skojsiga saker kommer nog i veckan, men på fredag så ska jag på julmiddag, första för i år! :D Och juldansen fortsätter i skolan, det bästa. Juste, imorgon är det lucia! Ska försöka få latisarna i klassen att ha lite glitter elr något. Kan bli en svåruppgift, hmm. Men ska läsa ut min svenskaboksuppgift nu, ha det super!puss j


Idéer är till för att följas/QA

Kom på att vi inte har svarat på andra delen av frågestunden än! Vi hade gjort klart den men utan att publicera och nu är den borta, så vi vet inte riktigt om vi orkar leta fram  samma igen.. Så istället kan vi göra så att ni som frågade då eller några nya skriver frågor HÄR i kommentarer som ni vill veta så svarar vi på de! En liten variant av frågestund helt enkelt. Så det är bara att kommentera, vi svarar på allt! puss




Clutch

Image 1 of River Island Snakeskin Envelope Clutch
Tycker det är riktigt snyggt, synd bara att man inte kan använda dert oftare! Godnatt, puss julia


Nyårs make up - inspiration

/m.

Tips!

Noppning av bryn; Noppa ögonbrynen när du kommit direkt ut ur dushen, värmen gör så att hårsäckarna öppnar sig och det blir då mer effektivt och mer lidsamt.
För mindre slitet hår på natten; Sov med fläta, det är det mest skonsamma sättet
För bra hy; Sov med öppet fönster, bra med friskluft! Tvätta dina sminkborstar, jätte viktigt!
För att få glansigt hår; Knäck två ägg o vispa ihop med en halv liter mjölk. Massera in och ha det i ca fem min, skjölj noga ur med kallt vatten sen.
För att inte se slitna toppar kan man; Ta lite vaselin i topparna, inte för mycket eller för högt upp, kan då se flottigt ut.
Vill man ha mer böjda fransar kan man blåsa med sin hårtork på fulleffekt på ögonfransböjaren innan man böjer, alltså värma upp den lite.
Apelsinskal ska ge vitare tänder!
För svullen och rodnad hud;
Riv gurka eller potatis och ha på områderna i en halvtimme. De är svalkande och lindande även för solsveda!

puss julia


Body rise, look whats over me.

Tar en liten paus från pluggandet. 1 av 3 uppsatser klara.Mamma kom precis upp med nya SOLO till mig och nu ska jag komma på vad jag vill ha för julklappar. Står rätt stilla just nu, har lite saker jag vill ha. Nya hörlurar, juciy couture mjukis-dress, guess & mulberry väska, tiger jeans, Oh lola! by marc jacobs parfym. Ska fortsätta kvällen med solo och Gavin DeGraw. Gavin DeGraw – ChariotGavin DeGraw – I Don't Want To Be ♥ /m.

|Vinter|


julia


Love is to be vulnerable


/J


SOLO

Nu kunde jag fixa till vanliga programmet, så nu kan jag ändra bildstorleken och så haha. Gick upp tidigt för att åka till en liten tävling som vi fixade. Blev lite julstämning! Efter det hämtade mamma mig och vi åkte till gränby för att hitta foundation eller puder. Fanns inte det jag ville ha där så åkte direkt till stan innan de stängde. Där hittade jag troligtvis nått bra, det blev två puder från clinique. Ena solpudret och det andra vanligt puder, får se imorgon om det blir bra hoppas! Sen åkte vi hem och käkade lite och hyrde en film som hette "hanna". Var faktiskt riktigt bra! Passade på att köpa solos julnummer då också, vilket jag ska ägna min kväll nu åt! Inte så dålig söndag ändå. Imorgon åker aramis till dubai i två veckor, två jobbiga veckor. Tur att det är jul och så emellan annars skulle jag fan inte klara mig, kommer sakna henne för mycket. Men hon får ha det bäst! jag ska återgå till läsningen, ha det bra!puss j


Han har bränt alla tänk bara broar

Tumblr_luhtbfyhxi1qg0gmqo1_400_large
Maskinen – Krossa alla fönster - Original Version /m.

Tell me right now baby

Hola guapas, har inte varit hemma på hela dagen. När jag väl kom hem iallafall åkte jag till gränby med mamma, köpte lite små saker. Snöar utan för mitt fönster nu vilket får mig att vilja jul fixa lite i mitt rum. Så det är det min kväll består utav. Sedan måste 2 uppsatser vara klara tills imorgon. Känner att motivationen är på noll. Men idrotts-uppsatsen måste in, varesig jag vill de eller inte. Livet suger just nu pga skolan. Hatar världen och skyller på pms.
Puuuuuuuuuss, miccis.




Jeans från weekday

Don't just clean it woman, scrub it

Ångrade mig, hinner göra ett till inlägg nu. Blir nog så att jag inte följer med de, passar inte i planeringen riktigt.. Får bli en annan gång istället! Såg att det bara är exakt två veckor kvar till jul, hoppas, hoppas snön hinner komma. Juste kommentera vad ni tycker om min nyårsklänning, kan ju fortfarande byta den! Åh sugen på att bara shoppa loss i kläder, inte gjort på länge utan mest sparat. Får göra det efter jul och när jag köpt klart julklappar. Älskar topshops kläder i nuläget, så himla fina! Får beställa eller åka till stockholm för att köpa nått plagg snart, innan jag blir galen. Nu kom maten, hejsvejs /j
Saker att önska sig:



Lördag

Yes haha tog bara ett annat internet så funkade sidan igen! Nu blev jag glad mitt i stressen. Okej ska dra det som gått lite kort, i fredags i skolan så bjöds det på jätte god nobellmiddag. Bara vi nior som fick det och blev serverade av lite andra klasser, livet i lyx.  Gjorde klart sista provet som var matte då också, så himla skönt! Blev hämtad på skolan och åkte till spaet med hanna, mamma, mormor och lena. Var MYCKET bättre än jag förväntade mig, måste göra det en gång i veckan fan. Det var så himla skönt och man blev helt fräsch efter, det bästa jag gjort hela mitt liv. Ska börja åka dit en gång i halvåret, det är värt. Jag gjorde en ansiktsbehandling med lite olika delar som var jätte bra och lite massage på det. Super! Sen sov vi över hos mormor och morfar och kollade på "på spåret". Myspys. Åkte hem direkt på morgonen för att hinna till stallet och jar tillbringat hela dagen där, inte lika mys det. Kom precis hem och ska åka och beställa lite mat snart. Sen ikväll ska jag nog åka nånstans om jag kan med cissi kellie och aramis. Ha en bra lördagskväll finisar, puss j







.

Åh orkar inte sidan är fortfarande konstig för mig, fan. Så kan inte skriva så långt om idag
men kan dra det lite fort. Jag och aramis åkte till lundellska till kvart över åtta och fick först
lite scheman och sånt av syon där för att sedan gå till klassen vi skulle vara med. Det blev
ekonomi-ekonomi klassen i 1an och tror jag nog aldrig varit med om skönare klass alla verkade
ga så bra sammanhållning och så! Var med på några lektioner där, en av de var privat juridik
 som var riktigt intressant! Även den lilla promenaden till matsalen var ganska kort och skön,
så ja verkade bra, med lärare och sånt bara inte så jätte fint.. Vi får se! Imorgon kommer jag inte kunna blogga något ska direkt från skolan till spaet med familjen och sen sova över hos mormor och morfar, mysigt.
Men lägger upp gårdagens outfit och inköpen, puss j


Linne men öppen rygg; bikbok Halsband; H&M



Klänning; H&M 399 kr

Örhängen; Guldfynd

Fuck you.

Hello, äntligen funkar både datorn och blogg.se! :) Den här dagen har inte varit min kan jag ju bara säga.. Först försover jag mig och håller på att missa bussen. Sedan iskolan, när man ska gå imellan byggnaderna så måste man gå ut.. Och de är ju kallt nu så de är massa is där. Och såklart lyckas jag ramla där när jag och viki är ensama som tur var! Tills en stackars sjua kommer och försöker att inte börja skratta när jag sitter där och typ dör. Så då börjar jag ju skratta åt mig själv, hur kan man inte skratta när nån ramlar så där? De är typ de roligaste någonsin.
Längtar tills det blir nån annans tur.. Nu ska jag iallafall byta om och åka och träna snart. Vi hörs när jag är hemma igen! Kram miccis.
vill va bruuun :(


Dagens

Orkade inte ta någon bra bild, men så här såg jag ut idag iallafall! /m

Blommorna blommar bara när solljuset träffar de, samma gäller dig

Blogg.se är helt konstigt(eller så är det bara vår sida haha) men ser inte helt vad jag skriver för halva sidan är borta typ. Får Försöka fixa ihop nått ändå! Gjorde fösta delen i matteprovet idag som nog gick helt okej! Dock kommer det svårare på fredag.. Stannade kvar med aramis efter skolan och pluggade lite matte innan vi drog ner till stan för att fixa julklappar. köpte till min lillasyster som hon nog kommer bli glad över hoppas jag! Jag är nöjd med den iaf. Köpte även en alternativ klännig på H&M som jag TROR jag ska ha, visar bild på den sen så får ni säga vad ni tycker! Även ett par lite finfina örhängen. Vi kom hem från stan runt 6 och har precis ätit klart lite middag. Nu blire lite matteplugg fortsättning, puss j (hade tänkt lägga in inköpen och en outfit bild men funkar tyvärr inte, åh blir galen när det är såhär!)

Det handlar om dig, det handlar om mig

Hej, datorn krånglar så har inte kunnat logga in.. Så får bli en från mobilen tills jag löst det! Idag har jag iallafall avklarat fysik prov och so läxa, imorgon är det moppeprov som jag förövrigt inte kan något alls till.. Och så till sist är det svenska prov på torsdag. Sedan är allt lugnt igen, trodde jag iallafall tills Eva säger att vi har matte prov på fredag. Vi började ju med det kapitlet den här veckan!? Om någon är bra på former osv kan ni ju höra av er.. / miccis


Svar!

tilda om DAGENS:

Kan du visa alla dina favorit skor som du använder till fest o skola ? :)Kraam!

Jo visst kan jag det! Vet inte om jag har så många direkt men kan väl visa det jag mest brukar använda :) Kram!


// Weekday

// Vagabond


// Skopunkten


// Scorett


// Scorett


// Ten points

puss julia


DAGENS


Skjorta; JC Tröja H&M Halsband; Begagnat Skor; Weekday

puss j


I TAKET LYSER STJÄRNORNA

Hej finisar. Letat som en galning och tror jag hittat en klänning nu jag kanske ska beställa! Måste bara vara säker först den här gången haha. Nu pluggar jag matte till provet imorgon som de varit dumma att planera in fast ingen hunnit klart. Kul att det går jätte mycket på betyget också. Så får ligga i hårt! Men hoppas det är bra med er och kommentera vad ni vill ha mer av! Ska snart lägga upp en outfit bild också. Ha det bra så länge, puss julia


snart nyår hörnii, här en bild från förra nyår!


So many girls fall in love with the wrong guy, simply because the wrong guy usually say all the right things

Hej på er! Evelina och jag kände för att baka lussebullar så vi drog igång det för en halvtimme sen. Sen kom vi på att det ska jäsa.. Så nu sitter vi uppe och väntar att den ska jäsa i 60 minuter och sedan ska de jäsa 40 minuter till. Blir sent de här. Men lite värt endå. Idag kom snön också, rätt glad är jag för det också. Det blir så ljust då så inte lika jobbigt! Vi har satt på första Narnia filmen också, åh jag vill ha jul nu! /miccis.


PÅ EN SANDSTRAND EN EVIGHET BORT

Blev ändå en lika lång dag idag som en vanlig skoldag men tusen gånger chilligare! Vi vann allt som allt och kom vidare ur gruppen. Faktiskt riktigt bra, alla i laget är så himla duktiga. Asså om man räknar bort mig haha. Klänningen kom i brevlådan idag också så jag har hunnit prova den och så. Men njaa, jag vet inte riktigt tror jag nog ska lämna tillbaks den så måste fort hinna en annan! Den var lite stor och konstoig i modellen.. Men får hitta en bättre riktigt snart helt enkelt! Längtar faktiskt(ända gången ahha) till skolan imorgon för då börjar juldansen på idrotten! Finns ingen härligare känsla, det är så himla kul! :) Men med det så kom jag på franska läxan tills imorgon, får springa ner och öva nu. puss julia


förra vintern från bjursås med klassen, ångar att det inte är det här året istället..


You have the world at your fingertips

Säger precis som julia. Det är fan hemskt..

Men blir så jävla glad att det finns såna killar som han som gjort den andra videon. Han är king. /m



My aim is to spread more smiles than tears

Det här är verkligen inte min dag, jag orkar inte med mig själv hahaha.. Skulle gå in i mitt rum och dörren va stängd och så smsade jag medans. Såklart råkar jag gå in i dörren.. Nu är jag helt svullen runt hela ögat och ser ut som jag vet inte vad. Men det är lite kul att bara man kollar sig själv i spegeln börjar man garva. Sitter och kollar på massa gamla bilder. Fan va jag vill tillbaka till Thailand nu, eller vart som helst igentligen. Bara bort från kalla sverige.. /m


HAVE TO CHANGE SOMETHING

Halloj finisar! Drar dagen lite snabbt, gick upp runt sju och åkte och tävlade, gick väl sådär. Kom hem och åt lunch och sen bar det iväg mot persbo för att träffa släkten och fira min fina moster. Lekte även lite kurragömma där med deras barn(min kusin), Anton som är runt 4 år tror jag. Haha han är värslden sötaste och roligaste. Visade honom en bild på francisco luchowski(världens snyggaste enligt mig) och han ba: Vilken äcklig och ful gubbe. Jaaa man har väl olika åsyn på saker och ting. Imorgon så blir det innebandy hela dagen, alltså ingen skoldag. Var tvungen att hoppa in igen, får väl hoppas på det bästa! Nu ska jag återgå till filmen jag kollar på, ha det super. puss j


NU MÅSTE DET FAKTISKT SLUTA

Antar att alla har sett filmen på youtube whats goin on. Tror också att alla vet, inklusive jag, att alldeles för mycket sånt här förekommer i världen. Saken är den att ingen har en styrka att säga ifrån och göra en persons liv lite bättre bara för att man kanske inte orkar eller helt enkelt inte försöra det lilla man har i sitt liv. Om alla bara insåg att det faktiskt INTE är okej och gjorde något åt saken någongång så skulle det vara stor skillnad. Visst, kanske blir svårt att fixa hela världen på en dag, men en liten sak, kan göra stor skillnad. Särskilt framåt.Börjar man med lite tror jag snart att det kan bli mycket bättre. Lätt att säga, faktsitk tror jag ingen kommer våga göra nått även efter den här filmen. Vi är så jävla fega nuförtiden. Finns ingen direkt och klandra men vafan hörni vi måste skärpa oss annars går snart jorden under. Finns redan ett helvete att leva i. Tänk om det ni var ni. Försök.




/j


Hjälp!!?

Vilken nyårs klänning ska jag köpa? Behöver verkligen hjälp! Love miccis.

Vi var en gammal sång

Hej, kom hem från tävlingen runt två. Då ringde jag efter Isabelle som fick komma och rädda mig med ben & jerrys och film. Efter att hon åkt hem har jag bara ätit typ och nu så försöker jag plugga till moppe provs grej. Ja ni som kommer ihåg så klarade jag ju uppkörningen i slutet av september typ, men är ju så jävla lat så har inte orkat plugga till själva provet. Så har skjutit upp det tills nu.. Så måste verkligen plugga men jag orkar inte. Istället letar jag efter nyårs klänning. Har hittat ett par stycken men kan inte välja. Får se hur det blir, snart kommer iaf evelina över. Blir mysigt! Hörs senare, puss miccis.


bästa julia ♥

Svar!

Maria om HALVÅRET/COULORS:
Vad använder du för smink??? hur sminkar du ögonen?

Svar: Jag använder just nu(brukar variera ganska ofta hehe) solpuder, mascara, eyeliner, läppenna, ögonbrynspenna och concealer! Ibland så provar jag annat också vissa dagar men grunden är väl det där typ tror jag.. Så ögonen börjar jag med eyeliner (kör från halva ögonlocket och utåt typ, TIPS så att det blir bra är att du tar fingret på sidan av ögat lite ifrån och drar huden utåt så att ögonlocket stängs liksom, istället för att blunda. Blir lätt konstigt annars!) och sen mascara barapå överfransarna! Hoppas det var det du ville veta, kram!/j

GIRLSNIGHT(DAY)

Har varit lite med carrot idag, hon kom insläntrande runt 3, hade försovit sig lite hehe. Ganska logiskt med tanke på när hon gick och la sig.. Vi färgade mitt hår, fixade lite med våra naglar och satte i en ansiktsmask på henne. Allt det hann vi på den korta tid vi hade, hon åkte nämligen hem sen vid middan för att hon skulle få gäster. Så efter det har jag myst lite med familjen! :D Faktiskt riktigt nöjd med mina naglar, och carro som var så dum och glömde handskarna när hon färgade håret var tvungen att ta en färg som täckte de väldigt mörka naglarna efter det, haha. Imorgon ska jag upp vid sju för att åka och tävla, härliga liv. Sitter och fixar min önskelista nu, men måste ta och stänga ner snart. Så ha det bra ni finisar, puss j




Jag körde på ett guldigt nagellack från depend medan carro körde lite mer silvrigt


Mycket vatten ska rinna under många broar innan jag ska glömma dig

Hello, går dagen blev inte som planerad. Så finns inte så mycket att säga om det, traskade över till Evelina och sov där. Hon är så fin hon. Vaknade där och gick hem fixade lite saker. Sedan träffade jag Sara, jätte mysigt. Först åt vi lunch sedan gick vi till storken för att fortsätta med fika! Var så längesen jag träffade henne, så vi hade mycket att prata om. Nu ska jag fixa lite för imorgon, måste sova tidigt ikväll ska upp halv sju ungefär.. Love miccis.
Vi fick en kommentar om vad våra val till gymnasiet blir. För min del tror jag att det blir
1. Jensen - Sam beteende. 2. Thoreen - Business program 3. Rosendal - Journalistik programet, ja som ni ser är de olika program för varje skola också. Så är faktiskt helt lost i mina val.. Går nog lite på känslan haha, får bli som det blir!
Julia glömde lägga ut outfiten från i fredags så här har ni den! Tror hon skulle göra ett inlägg om hur man får till frisyren också, har hört att den är eftertraktad..

HALVÅRET/COULORS

BLOND//



BRUN//








SVART HALVLÅNG//



SVART LÅNG//



NU//




Har ju haft två olika nyanser brunt också, hittade inga bilder när det var lite mörkare. Shit vad mycket jag byttt egentligen, stackars hår, en tid färgade jag ju en gång per vecka nästan. Slitet kan ni nog förstå att det blev. Så nu klippte jag av mig helt enkelt, och när jag ser bilderna särskilt på svarta lite halvlånga så åh, ångrar mig jätte mycket. Fast ändå inte kanske.. Vad tyckte NI var finast? Inte för att mitt hår kan växa ut igen men kul och veta liksom! puss j


Dont lose it all

Hej, skolan idag var skön. Bara bild, musik, slöjds och sånt, efter skolan åkte jag hem till Isabelle och hon skjusade hem mig för ett tag sedan! Ska äta snart sen åka och träna. Efter det får vi se om jag åker till en kompis och sover där eller inte. Imorgon ska jag iallafall träffa Sara på stan, blir mysigt längesen man såg henne. Vi hörs senare, puss m!

guys like you shouldn't have been born

Ska strax dra och ägna min fredagskväll åt att träna till en liten hemlig julsak. Hade ett kemiprov idag som faktiskt gick (hoppas) bättre än vad jag hade trott. Det känns faktikst väldigt bra och skönt att ha det klart. Nu är det bara matte nästa vecka, det värsta är att jag vet att gymnasiet nästan kommer bli mer. Och herregud, håller nästan på att dö nu, hur ska detta gå? Det kommer gå SUPER. Har en bra inställning till allt idag faktiskt, wiho roligare att leva! Oj det lät deprimerande men ska faktiskt avbryta där och gå och äta lite middag. Måste först bara säga att jag letade i min gamla sminkväska idag och hittade en skitfin ögonskugga jag glömt bort! Lite guld-brun, brukar ju aldrig ha ögonskugga men kanske borde börja med det? Provar, så får det avgöra. Ha en super fin fredag, puss j

Blondie – Maria
DEV – In The Dark


Du var allt tills jag hittade mig själv igen

Hejhej, tänkte slänga in ett inlägg innan jag ska gå och lägga mig! Kom hem från träning vid åtta och evelina kom kort där efter. Hon gick hem för några minuter sedan och jag ska sova nu, orkar inte att jag är så jäkla trött på morgonen.. Imorgon ska jag nog iallafall sova hos en kompis, inga planer direkt. Men det blir mysigt! Vi hörs imorgon puss miccis!



De kanske bara inte är menat/ mobil bloggning

Ge aldrig upp, det är bara fega som inte gör något åt saken



Enda bloggningen idag, hatar torsdagar. puss j 


I have died everyday waiting for you

Hello, förlåt för att jag inte uppdaterat bra alls men har haft typ tre prov den här veckan..
Ska bli så jäkla skönt när nästa vecka är över för då är alla proven slut för tillfället iallafall, och jag kan börja leva igen typ. Hatar att lärarna lägger in hur många prov och läxor som helst på exakt samma vecka?..
Hittade massa gamla bilder från typ några år sedan, det är sjukt hur mycket man kan ändras. /m

I sommras, den där hårfärgen vill jag ha tillbaka..

I loved you from the start

Jag tänker på hur mycket jag älskar honom och blir så svag att jag måste sätta mig ner. Att jag valde han är ointressant - jag tror att alla väljer honom. Men att han valde mig. Om jag gjort något extraordinärt i livet så var det just det - att jag fick honom att välja mig. /m
Tumblr_lkwjxfot0n1qd6e3po1_1280_large_153638938_large

RSS 2.0